Garantie op onze chiptuning

We staan achter de performance van onze software. Daarom geven we 3 jaar garantie op onze chiptuning software. Dat is Chiptuning Janse Zeeland!

Duurzaam, veilig en betrouwbaar

We besteden de grootste zorg aan het veilig tunen van de voertuigen van onze klanten. Dit gebeurt met betrouwbare software dat eerst wordt getest voordat we het commercieel inzetten. We zijn aangesloten bij DVX Performance, wat ervoor zorgt dat we ten allen tijden beschikken over de meest recente software. Deze software passen we per voertuig aan, zodat we altijd de beste software gebruiken per individueel voertuig. Alle software blijft ruim binnen de veiligheidsmarge van uw voertuig.

Onze garantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze software. Daarom ontvangt u:

  • 3 jaar garantie op de software
  • 10 dagen niet goed geld terug garantie

Stage 1 Chiptuning omvat het verbeteren van de prestaties van uw voertuig door de software van uw motor (ECU) aan te passen. Door nieuwe software in te laden waarin variabelen als koppel, gaspedaalreactie, Turbo laaddruk en brandstof/luchtdruk ana te passen.

Stage 1+ chiptuning verschilt van stage 1 door een gedetailleerdere afstelling met een vermogensrun op onze dyno. U krijgt ook een certificaat na afronding van de tuning.

Met DSG tuning halen we het maximale uit uw versnellingsbak. Als de motor meer vermogen gaat leveren is het verstandig om de versnellingsbak hier ook op aan te passen om de hogere krachten aan te kunnen. Verbeteringen in het oppakken en schakelsnelheden zijn daar ook bij mogelijk.

De EGR klep (Exhaust Gas Recirculation valve) is een klep die ervoor zorgt dat de uitlaatgassen worden teruggeleid naar de motor om de NOx uitstoot te reduceren.
Deze klep is echter vaak een boosdoener voor vervuiling en problemen met uw motor. De EGR klep wordt daarom soms preventief dichtgezet en softwarematig uitgeschakeld. Dit is officieel verboden in Nederland.

Bij auto’s die geen katalysator meer hebben moet de ECU worden aangepast, om foutmeldingen te voorkomen en/of verwijderen.

Heeft uw auto af fabriek een snelheidsbegrenzer? Deze kunnen onze professionals handmatig wijzigen, zodat u het maximale potentieel uit uw auto kunt halen.

Pops & Bangs Crackle map zorgt voor een extra rijbeleving, waarbij bij tussengas en/of gas los Pops & Bangs te horen zijn.

DTC, afkorting voor Diagnostic Trouble Codes, zijn meldingen van storingen in de motor of versnellingsbak die opgemerkt worden door het managementsysteem. Deze meldingen kunnen uitgeschakeld worden op het moment dat de oorzaak van de melding is gevonden en is opgelost.